Epson Small-in-One printers

Epson Small-in-One printers

Draadloze epson alles in 1 printer inclusief installatie voor slechts 100 euro!

More...
Op zoek naar onze gegevens?

Op zoek naar onze gegevens?

Wij hebben voor uw gemak een pagina met al onze gegevens gemaakt.

More...
Beveiligingscertificaat voor uw bank nodig?

Beveiligingscertificaat voor uw bank nodig?

Speedy-Systems is officieel ICT-Keurmeester

More...
Speedy-Systems is uw intel partner!

Speedy-Systems is uw intel partner!

Speedy-Systems verkoopt uitsluitend systemen met stabiele intel-processors!

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2014 JoomlaWorks Ltd.

Zelfservice

Soms heeft u zelf redelijke computerkennis maar komt u NET even ergens niet uit...

Geeft niks! Om die reden zijn wij deze zelfservice afdeling op onze website begonnen, met ruim 10 jaar ervaring kunnen wij eigenlijk al uw problemen oplossen. De kennis die we in deze tijd hebben opgedaan, en natuurlijk dagelijks aanvullen, hebben we voor u verzameld in een grote databse die we via deze website gratis voor u beschikbaar stellen. Heeft u een probleem en wilt u dat snel zelf opgelost hebben? Kijk dan eerst eens hieronder bij de veelgestelde vragen (FAQ) of Handleidingen pagina.

Daarnaast is de zoekmachine van Google natuurlijk de Nr.1 op gebied van zoeken en vinden. Dus extern kunt u ook best wat informatie inwinnen.
Komt u er na het lezen van onze oplossingen nog niet uit? Dan helpen wij natuurlijk graag! Het beste kunt dan HIER een afspraak met ons maken.


Hoe verwijder is gemakkelijk zelf software van mijn computer?

Afhankelijk van uw besturingssysteem (Windows) kunt u het beste programma's op de reguliere manier verwijderen via het onderdeel Software (XP)/Programma’s en onderdelen (8/7/Vista) in het configuratiescherm (in Windows 8 ook te bereiken via de optie Installatie ongedaan maken in de app-balk die wordt getoond na activeren van een snelkoppeling in het startvenster of App-overzicht) zodat zowel de programmabestanden en de bijbehorende registerwaarden netjes worden verwijderd.

Sommige programma's kunnen niet netjes worden verwijderd! Wat nu?

Kunt u het programma niet netjes verwijderen via de hierboven genoemde optie dan kan een van de onderstaande verwijderprogramma's wellicht nog uitkomst bieden:

.1 MyUninstaller (download: www.nirsoft.net/utils/myuninst.html) en negeer de waarschuwing. Omdat via View, Advanced Mode, Quiet Uninstall meerdere programma’s tegelijk verwijderd kunnen worden, werkt deze tool beduidend efficiënter dan de standaard deïnstallatieprocedure. Revo Uninstaller Freeware (download: www.revouninstaller.com), een goed alternatief voor de standaard deïnstallatieprocedure.

.2 Restanten van programma's definitief verwijderen
Je zou misschien verwachten dat de reguliere uninstall-bestanden gewoon netjes een programma verwijderen, zonder restjes (zoals programmabestanden en registerwaarden) achter te laten, maar in de praktijk valt dat wel wat tegen. Als gevolg van niet-verwijderde bestanden kunnen problemen ontstaan bij het installeren van een nieuwere versie of zelfs het installeren van alternatieve software onmogelijk maken (dit is met name het geval bij beveiligingssoftware). Er kan dan een speurtocht naar achtergebleven bestanden en registervermeldingen worden gestart om deze vervolgens argeloos te verwijderen, het probleem wordt daar echter zelden mee opgelost. Sterker nog: in sommige gevallen verergert de situatie zelfs... Ga dus met gezond verstand te werk en maak eventueel gebruik van een van onderstaande reparatietools:

    Microsoft Fix-it
    Via Microsofts support- en ondersteuningspagina kan de tool Fix-it (download: http://support.microsoft.com/mats/Program_Install_and_Uninstall) worden gebruikt voor het automatisch oplossen van problemen bij het installeren en/of verwijderen van software.
    Microsoft Fix-it tools voor Office
    Voor het verwijderen van restanten van Office 2003, 2007 en 2010 heeft Microsoft speciale Fix-it tools (download: http://support.microsoft.com/kb/290301) beschikbaar gesteld.
    De-installatiepakketten voor virusscanners
    Google eens op "<naamvandevirusscanner> removaltool" en je zult ongetwijffeld een passend verwijderprogramma voor je (oude) virusscanner tegenkomen.

end faq