Beveiligingscertificaat voor uw bank nodig?

Beveiligingscertificaat voor uw bank nodig?

Speedy-Systems is officieel ICT-Keurmeester

More...
Speedy-Systems is uw intel partner!

Speedy-Systems is uw intel partner!

Speedy-Systems verkoopt uitsluitend systemen met stabiele intel-processors!

More...
Op zoek naar onze gegevens?

Op zoek naar onze gegevens?

Wij hebben voor uw gemak een pagina met al onze gegevens gemaakt.

More...
Epson Small-in-One printers

Epson Small-in-One printers

Draadloze epson alles in 1 printer inclusief installatie voor slechts 100 euro!

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2014 JoomlaWorks Ltd.

Wireless extender

300 Mbps Range Extender
De TL-WA850RE is bedoeld om eenvoudig het dekkingsgebied te vergroten en de signaalsterkte te verhogen van een bestaand draadloos netwerk en zo "dode zones" te elimineren en het dekkingsgebied van een bestaand draadloos netwerk aanzienlijk uit te breiden. Met 300 Mbps draadloos 802.11n snelheid is hij ideaal voor vlekkeloze HD video, muziek streamen en online games.

Als je thuis een goede router hebt, maar de dekking niet toereikend is voor jouw situatie, dan biedt de range extender de uitkomst. Speedy-Systems kan U daarom de range extender van TP-link, de TL-WA850RE aanraden. Ideaal voor situaties waarbij je soms een beperkt bereik hebt.

Het installeren, als je het nog installeren mag noemen, gebeurt in een fluitje van een cent. Je haalt de extender uit de verpakking en drukt hem in het stopcontact. Vervolgens druk je op je router de WPS of QSS knop in en op de extender druk je op de grote knop. De extender zal op zoek gaan naar je router, verbinden et voilĂ ! 

De extender is verbonden met je router en de dekking van je Wi-Fi netwerk is verbeterd en uitgebreid. Lukt dit niet, dan is het ook mogelijk via de installatie-wizard op je PC de extender te installeren. Neem daarvoor contact met ons op. Er zijn namelijk meerdere manieren om de extender in je netwerk te intergreren. Wij helpen je hier uiteraard graag bij. Er wordt ook een ethernet kabel meegeleverd waarmee je de extender en pc of laptop kan verbinden. In het menu klik je je netwerk aan en je voert je wachtwoord in. Je hoeft vervolgens de Extender alleen even een keer uit het stopcontact te halen en er weer in te steken en je bent klaar.

Aan de onderzijde van het apparaatje zit een ethernetaansluiting voor een bekabelde aansluiting. Het installeren, als je het nog installeren mag noemen, gebeurt in een fluitje van een cent. Je haalt de extender uit de verpakking en drukt hem in het stopcontact. Vervolgens druk je op je router de WPS of QSS knop in en op de extender druk je op de grote knop. De extender zal op zoek gaan naar je router, verbinden et voilĂ !

Na het installeren kun je de extender overal in je huis in- en uitpluggen zonder dat je hem weer opnieuw moet installeren.

Speedy-Systems verkoopt dit product voor 75 euro inclusief BTW en eventuele installatie aan huis. Wij proberen dit product altijd op voorraad te houden. Bel van te voren even voor de mogelijkheden in uw situatie.