Beveiligingscertificaat voor uw bank nodig?

Beveiligingscertificaat voor uw bank nodig?

Speedy-Systems is officieel ICT-Keurmeester

More...
Speedy-Systems is uw intel partner!

Speedy-Systems is uw intel partner!

Speedy-Systems verkoopt uitsluitend systemen met stabiele intel-processors!

More...
Op zoek naar onze gegevens?

Op zoek naar onze gegevens?

Wij hebben voor uw gemak een pagina met al onze gegevens gemaakt.

More...
Epson Small-in-One printers

Epson Small-in-One printers

Draadloze epson alles in 1 printer inclusief installatie voor slechts 100 euro!

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2014 JoomlaWorks Ltd.

Werkwijze

Bij Speedy-Systems staat service voorop!
Mocht u een computerprobleem hebben, dan kan Speedy-Systems dit ALTIJD voor u oplossen, niks is te gek en geen uitdaging te groot!"

Een gewaagde uitspraak die we graag nakomen!
Een afspraak kan telefonisch of per e-mail gemaakt worden via onze contact pagina.

Wij leveren service op locatie of service op afstand op afspraak. Onze (vaste) arbeidskosten bedragen hierbij €50,- excl. 21% BTW. Of het probleem nu binnen 10 minuten of met een paar uur opgelost is, het tarief blijft altijd hetzelfde, dus geen verassingen achteraf! Dit is best een uniek concept dat wij al 10 jaar hanteren. Speciale projecten en extra aanschaf worden uiteraard tijdig met u besproken.

Wij komen graag bij u langs om rustig het probleem aan te horen en direct op te lossen. Wilt u uitleg of een passende offerte? Dan krijgt u die! Wilt u gewoon snel uw probleem opgelost hebben zonder technishe prietpraat en direct verder kunnen werken? Ook geen probleem; wij zijn flexibel! Uw probleem wordt bij Speedy-Systems dan ook ALTIJD verholpen, zo niet? Dan betaalt u ook niet!

Speedy-Systems kan u ook adviseren bij uw internet provider keuze of de aanleg van een internetverbinding en/of (draadloos) netwerk. Wij werken namelijk nauw samen met Solcon Internet Service Provider (beste landelijke provider 2012 volgens de consumentenbond) en u kunnen u altijd een scherpe aanbieding voor ADSL of Glasvezel verbinding aanbieden.

Speedy-Systems is dagelijks bereikbaar voor bedrijven en particulieren op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur. 's avonds en op zaterdag zijn wij uitsluitend op afspraak beschikbaar.
Op zon, vakantie en feestdagen zijn wij gesloten. Een compleet overzicht van al onze bedrijfsgegevens vind u ook op deze pagina terug.

Krijgt u even geen rechtstreekse verbinding? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of spreek de voicemail via optie4 op telefoonnummer 026-3709588 in, dan bellen wij u z.s.m terug!

Kortom: Speedy-Systems is de betrouwbare computerspecialist bij U in de buurt, voor al uw computer zaken!