Op zoek naar onze gegevens?

Op zoek naar onze gegevens?

Wij hebben voor uw gemak een pagina met al onze gegevens gemaakt.

More...
Speedy-Systems is uw intel partner!

Speedy-Systems is uw intel partner!

Speedy-Systems verkoopt uitsluitend systemen met stabiele intel-processors!

More...
Beveiligingscertificaat voor uw bank nodig?

Beveiligingscertificaat voor uw bank nodig?

Speedy-Systems is officieel ICT-Keurmeester

More...
Epson Small-in-One printers

Epson Small-in-One printers

Draadloze epson alles in 1 printer inclusief installatie voor slechts 100 euro!

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2014 JoomlaWorks Ltd.

Software

Software nodig?

Software of programmatuur is eigenlijk een ander woord voor "computerprogramma's".
Freeware kan een zeer goedkoop en gemakkelijk verkrijgbaar alternatief zijn voor dure softwarepaketten. Natuurlijk hangt de betrouwbaarheid af van de makers van de software, en u moet daarom altijd opletten tijdens de installatie dat er geen software van derden wordt mee geinstallerd, maar de software die via onze website wordt aangeboden is natuurlijk 100% veilig en uitvoerig getest en dus veilig voor gratis gebruik.

Speedy-Systems levert, installeert en beheert diverse soorten software. Of het nu gaat om Windows licenties zoals van Windows (XP/Vista/7/8) of office (2003/2007/2010/2013) paketten, virusscanners, boekhoudpakketen of grafische software. Wij kunnen overal aan komen en in overleg is er heel veel mogelijk.

Informeer eens naar de zeer aantrekkelijke prijzen van ons aanbod, of mail ons als u speciale software wilt aanschaffen.
Wij kunnen u ook helpen om software van uw oude PC over te zetten naar de nieuwe PC. Of misschien heeft u nog een oud (DOS) programma dat u op uw nieuwe (Windows) PC wil laten werken? Ook hier hebben wij technisch erg mooie, passende en persoonlijke oplossingen.


 

Ik gebruik nog een oud programma, kunnen jullie dit herinstalleren op mijn nieuwe PC?

Dit is uiteraard sterk afhankelijk van het programma en de taal waarin het geschreven is, maar in veel gevallen kunnen wij dit inderdaad werkbaar krijgen op uw nieuwe PC middels een virtualisatie programma. Dit speciale programma laat uw nieuwe PC denken dat het nog oude software aan kan. Infomeer naar de mogelijkheden!

Mijn computer loopt regelmatig vast op bepaalde software, kunnen jullie dit oplossen?

Jazeker! Soms is een programma verouderd of is er juist een betere/nieuwere versie verschenen. Wij kunnen dan uw oude softwarepakket upgraden naar deze nieuwe versie die dan automatisch ook beter ondersteund wordt door uw computer en dit kan vastlopers of haperingen in uw softwarepakket oplossen.

Ik heb een nieuwe PC gekocht, kunnen jullie die voor mij gebruiksklaar maken ondanks dat ik hem niet bij jullie heb gekocht?

Natuurlijk is dit mogelijk! Wij installeren nieuwe computers standaard met een zogenaamde "Speedy-installatie" waarbij gekeken wordt naar uw meegeleverde windows licentie in combinatie met allerlei hulpprogramma's om goed met uw PC te kunnen werken. Denk hierbij aan een goede virusscanner, een brandprogramma, software om films en DVD's goed af te kunnen spelen en nog veel meer om goed met uw nieuwe systeem te kunnen werken. Maar uiteraard geen overbodige software of probeer/30 dagen versies zoals je meestal bij nieuwe systemen vanaf de fabrikant kunt verwachten.

Verkopen jullie dan ook nog (oudere) Windows software?

Ja hoor! Wij kunnen Windows 95, Windows 98, Windows Vista, Windows7, Windows8 en serverbesturingssystemen leveren EN ondersteunen terwijl Microsoft zelf dit vaak niet meer doet... Informeer eens naar de prijzen en vraag om persoonlijk advies wat betreft uw PC of situatie.

 

end faqHeeft u andere wensen of wil u misschien eigen maatwerk software laten ontwikkelen?
Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.