Beveiligingscertificaat voor uw bank nodig?

Beveiligingscertificaat voor uw bank nodig?

Speedy-Systems is officieel ICT-Keurmeester

More...
Speedy-Systems is uw intel partner!

Speedy-Systems is uw intel partner!

Speedy-Systems verkoopt uitsluitend systemen met stabiele intel-processors!

More...
Op zoek naar onze gegevens?

Op zoek naar onze gegevens?

Wij hebben voor uw gemak een pagina met al onze gegevens gemaakt.

More...
Epson Small-in-One printers

Epson Small-in-One printers

Draadloze epson alles in 1 printer inclusief installatie voor slechts 100 euro!

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2014 JoomlaWorks Ltd.

Internet aanvragen

Via Speedy-Systems kunt u snel en eenvoudig een nieuwe internetverbinding aanvragen of uw bestaande abonnement verlengen.
Misschien heeft u al een provider en wilt u slechts een betere maandprijs? of misschien durft u best de overstap te maken naar een nieuwe provider maar bent u bang voor gevolgen? Speedy-Systems kan u hierbij helpen! Wij begeleiden u bij het hele proces vanaf de inventarisatie van uw situatie, de advisering en kostenberaming, tot het aanvragen, overstappen en aansluiten van uw nieuwe installatiepakket.

Natuurlijk kunt u ons ook inschakelen als u een DoeHetZelf pakket heeft ontvangen en er toch niet helemaal uitkomt! Wij zijn namelijk bij Guidion computer support aangesloten, en via deze landelijke dienstverlener zijn we gecertificeerd voor het aansluiten van diverse providers bij u thuis of op kantoor.

U kunt binnenkort op deze pagina (via ons) zelf een aanvraag starten en heel gemakkelijk een nieuw abonnement afsluiten bij 1 van de volgende providers:

  • KPN, Tele2, of XS4all voor ADSL telefoonlijn-verbindingen
  • UPC, voor Coax kabel-verbindingen
  • Solcon voor Glasvezel fiber-verbindingen.

Niet alle verbindingen zijn standaard beschikbaar op uw adres. Binnenkort kan er in de Gemeente Lingewaard ook van Glasvezel gebruik worden gemaakt, doe maar eens een beschikbaarheidstest op www.eindelijkglasvezel.nl om te zien of glasvezel al leverbaar is op uw postcode.

Binnenkort leest u hier meer over op onze website. Wil u toch alvast een overstap maken van ADSL naar Kabelinternet? of los hiervan toch van onze aansluitservice gebruik maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek op locatie!