Op zoek naar onze gegevens?

Op zoek naar onze gegevens?

Wij hebben voor uw gemak een pagina met al onze gegevens gemaakt.

More...
Beveiligingscertificaat voor uw bank nodig?

Beveiligingscertificaat voor uw bank nodig?

Speedy-Systems is officieel ICT-Keurmeester

More...
Speedy-Systems is uw intel partner!

Speedy-Systems is uw intel partner!

Speedy-Systems verkoopt uitsluitend systemen met stabiele intel-processors!

More...
Epson Small-in-One printers

Epson Small-in-One printers

Draadloze epson alles in 1 printer inclusief installatie voor slechts 100 euro!

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2014 JoomlaWorks Ltd.

Computerwinkel Gendt

Speedy-Systems is er voor al uw computerproblemen (en oplossingen) in Gendt en omstreken!

GENDT- Speedy-Systems kan u helpen bij de reparatie van je computer of laptop in onze winkel aan de achterkant van de Prins Hendrikstraat 25 in Angeren of gewoon bij u thuis. Wij kunnen ook computers op maat bouwen voor ieder gewenst gebruik. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een computer die je alleen wilt gebruiken om te internetten dan volstaat een van de standaard configuraties, maar ben je op zoek naar een krachtige computer voor bijvoorbeeld videomontage dan kunnen wij deze op maat maken volgens de specificaties die je wenst.

Voorheen kon u in Gendt ook terecht bij Computerwinkel CompuGendt maar aangezien zij failliet verklaart zijn, kunt u voor uw reparaties en nieuwe onderdelen beter bij Speedy-Systems terecht! Naast de verkoop- en reparatie van computers en laptops kunnen wij namelijk ook voor voor bedrijven en organisaties het gehele ICT werk verzorgen. Wij besteden uitgebreid aandacht aan uw ICT situatie. En u kunt ons altijd bellen voor het beveiligen van uw computers, laptops bij u thuis of op kantoor.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en de producten die wij verkopen? Neem dan eens vrijblijvend eens contact met ons op.